![]() |
Kozalak Pastasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kozalak Pastasi![]() Malzemeler: Yarım paket kakaolu pirinç patlağı(250gr) 100 gr bitter çikolata 10 çorba kaşığı bal 3 çorba kaşığı kakao 3 çorba kaşığı tereyağ üstünü süsleyecek kadar pudra şekeri Çikolatayı ve tereyağını teflon bir tavada kısık ateşte eritin ![]() ![]() Pirinç patlaklarını,büyük ve derince bir kaba koyun ![]() ![]() Herkesin evinde bulunan plastik bir limon sıkacağına ihtiyaç var bu aşamada ![]() Limon sıkacağınızın üst bölmesini alıp ters çevirin çukur kısmını dolduracak kadar içine hazırladığınız malzemeden doldurun ![]() Bir tepsiye ters çevirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kozalak Pastasi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kozalak Pastasimalzemeler; 500gr kornflakes 6 adet metro çikolata ( arzu edilirse sayı çoğaltılabilir) 4 yemek kaşığı bal 100 gr margarin veye tereyağı 1 paket çikolata sosu derin bir tencere içine metroları,yağı ve balı koyup kısık ateşte eritiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şu an bu tarifi yazarken bir taraftanda yiyorum valla harika ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|