![]() |
Reçelli Minik Pastalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reçelli Minik PastalarReçelli Minik Pastalar Tarifi - Reçelli Minik Pastalar Nasıl Yapılır - Reçelli Minik Pastalar Malzemeleri Malzemeler: Pandispanya için: 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı margarin 3 yemek kaşığı yoğurt 1 paket vanilya Aldığı kadar un (ilk başta 1 su bardağı ekleyin) İçi için: Kiraz reçeli (ama farklı bir reçelde olabilir) Süslemesi için: Şeker hamuru Bitter çikolata Pudra şekeri (şeker hamurunu açmak için) Yapılışı: Pandispanya için oda sıcaklığındaki yumurta ve şeker yüksek devirde 5 dakika kadar çırpılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeker hamurunu açmak için tezgâha pudra şekeri serpilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|