![]() |
Beni Yıka! Yazarken Yakalananlar:) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Beni Yıka! Yazarken Yakalananlar:)+ Ne yazıyorsun arabama - pardon abi ![]() ![]() + Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! - Sakin olur musun lütfen? hem maddi durumunuz iyi ![]() ![]() yıkayınız şunu ![]() ![]() + Sie - Tamam abi + Beni yıka ha? - Evet abi + Tabii ki yıkarım seni, anam + Ne yazıyorsun arabamın c-----?!?!?! - Beni yıka + Ulan o kadar düşünceliysen sen yıka + Ne yazıyorsun lan arabama!!!!!!!!! bakim "Beni Yıka" ![]() ![]() ![]() - Abi poponuzu yıkıyorsunuz arabanızı yıkamıyorsunuz + Şiiişşş noluyo len!! - Kızma abi ya ne bağırıyorsun! + (Sinirli fakat sakin olmaya çalışıyor) Bak kardeşim, senin yaşındakiler üniversite sınavına hazırlanıyor, kendi yaşamını kurmaya çabalıyor, sen neden böyle yapıyorsun a benim güzel kardeşim?? - Yaa bırak sosyal mesaj vermeyi alırım anahtarını bak ![]() ![]() ![]() + ben şimdi o anahtarı alıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ???!!! ("WINNNN" efekti verilerekten ortamdan uzaklaşılır!) + Selamın aleyküm - Aleyküm selam abi + Ne yapıyorsun arabaya?? Ne yazıyosun bakem? - Sanane abi ya alla alla senin mi araba sanki git başımdan! + Evet abicim araba benim ![]() ![]() ![]() - Kem küm abicim hani biri görürde yıkar arabanı böylece temizliği bedavaya getirirsin diye şeetmiştim ben ıh-mıh!!! + Dağıl ulen gözümün önünden! alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() neden hep beni yıka!!!!!!!!yeni şeyler üretsinler canm artk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() güzelmiş eline sağlık |
![]() |
![]() |
|