Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pay, reçelli

Reçelli pay

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçelli pay



Reçelli pay, Reçelli pay tarifi,Reçelli payın yapılışı,Reçelli pay Resmi



Malzemeleri


1 su bardağı yoğurt

1 su bardağı sıvıyağ

2 adet yumurta

1 paket kabartma tozu

6 su bardağı un

Yarım su bardağı dövülmüş ceviz içi

6 yemek kaşığı vişne reçeli

1 çay bardağı pudra şekeri

Hazırlanışı


Yağ ,yoğurt ,yumurta , kabartma tozu ve unu karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin

Hamuru üç parçaya bölünElinizle bastırarak her parçayı tepsi büyüklüğünde açın

Ceviz ve reçeli ksrıştırınAçtığınız hamurların herbirinin üzerine sürün

Hamurları rulo şeklinde yapıp 170 derecede ısıtılmış fırında 40 dakika pişirinPişince pudra şekeri serpip keserek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.