Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürkçü, siteye, yasak

Atatürkçü Siteye Yasak

Eski 06-08-2007   #1
O_Z_A_N_6_1

Atatürkçü Siteye Yasak

Milli Eğitim Bakanlığı, Giresun'da yayın yapmakta olan ve Atatürkçü çizgisi ile dikkat çeken Yeni Giresun gazetesinin internet sitesine erişimini durdurdu
Yeni Giresun gazetesinin sitesi, Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaşanan kadrolaşma ve ihalelerle ilgili yazdığı yazılar nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'nca "sakıncalı" görülerek sansüre uğradı İlk ve orta dereceli okullardan artık söz konusu siteye girilemiyor Siteye girmek isteyen öğretmen ve öğrenciler, "Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakınlığı'nın isteğiyle Türk Telekom AŞ tarafından engellenmiştir" yazısıyla karşılaşıyor Yazının altında Milli Eğitim Bakanlığı'nın logosu da bulunuyor
Gazetenin köşe yazarlarından Giresun Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hilmi Taşkın da "Oyunları bozulan ve yanlış uygulamaları gazetemiz aracılığı ile ortaya çıkan bakanlık yetkilileri sansürle kendilerini aklayacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar" diye konuştu

Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi (07062007)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com