Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kalp, milföylü, pasta

Milföylü Kalp Pasta

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföylü Kalp Pasta



milföylü tatlılar - milföylü pasta tarifi - milföylü pratik pasta tarifi - milföylü kalp pasta nasıl yapılır
Milföylü kalp pasta malzemeleri


18 tane milföy hamuru


700 ml süt


2 çay bardağı tozşeker


15 çay bardağı un


1 tatlı kaşığı buğday nişastası


2 yumurta sarısı


2 paket vanilya


30 gr tereyağı


SÜSLEMEK İÇİN


Frenküzümü


Nane yaprakları


Pudraşeker


Milföylü kalp pasta hazırlanışı

Milföylü kalp pasta: Krema için, süt, şeker, un, nişasta, yumurta sarıları ve vanilyayı bir tencereye alıp malzemeler özleşene kadar çırpın Sürekli karıştırarak puding kıvamında pişirin Piştikten sonra 30 gr tereyağı ilave edin Sürekli karıştırarak soğumasını sağlayın Milföy hamurlarını kalp şeklinde kesip yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin 180 dereceye ayarlı fırında pişirin Pişen hamurları tel ızgara üzerine alıp soğumaya bırakın Hamurların arasına hazırladığınız kremadan sürerek 3 tanesini üst üste dizin Üzerlerini frenküzümleri ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın Milföylü kalp pasta artık hazır, afiyet olsun


alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.