![]() |
Truffle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TruffleTruffle Tarifi - Truffle Yapılışı - Truffle Malzemeleri Malzemeler 200 ml ![]() 400 gr bitter çikolata 40 gr kadar tereyağı Bulamak için; hindistan cevizi, kakao, pudra şekeri, petibör kırıkları, ceviz kırıkları, antep fıstığı kırıkları ![]() ![]() Hazırlanışı Önce çikolatayı ufak ufak kırıyoruz bir kabın içerisine, tereyağını da yine başka bir kapta ufak ufak bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün bir kaşık yardımıyla karışımdan biraz alın ve top şekli verin ve dilediğiniz arzu ettiğiniz malzemeye bulayın/batırın ![]() ![]() Eğer karışımınız yaparken elinize yapışır ve erirse buzdolabında yarım saat beklettikten sonra tekrar devam edebilirsiniz yuvarlamaya ![]() ![]() Nurbetül Altınkaya |
![]() |
![]() |
|