Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
milföylü, muzlu, pasta

Milföylü Muzlu Pasta

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföylü Muzlu Pasta





8 yaprak milföy

3 su b süt

1 su b tozşeker

3 çorba kun

1 çorba k nişasta

1 yumurta sarısı

1 p vanilya

1 limon kabuğu rendesi

2 muz

üzeri için:

pudra şekeri


HAZIRLANIŞI:


4 yaprak milföyü yanyana koyup birleştirerek

merdane ile inceltin çatalla iyice delip tepsiye

alın diğer hamurlara da aynı işlemi yapın 170

derecede pişirin diğer tarafta sütü tencereye

alıniçine yumurta sarısını,tozşekeri,unu,nişastayı

vanilya ve limon kabuğu rendesini alıp pişirin

4 parça milföyün üzerine kremayı alınmuzun yarısını

dilimleyerek arasına yerleştirindiğer 4 parçayı

üzerine kapatın kalan muzları dizin ve bolca pudra

şekeri eleyin dilimleyerek servis yapın

__________________

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.