![]() |
Patlıcanlı Ve Kabaklı Poğaça |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcanlı Ve Kabaklı Poğaça![]() PATLICANLI VE KABAKLI POĞAÇALAR MALZEMELER: 1 adet kabak 1 adet patlıcan 1 adet domates 1 adet soğan tuz karabiber 100 gr ![]() 2 çorba kaşığı sıvıyağı hamur için: 75 gr ![]() 2 çorba kaşığı sıvıyağı yarım bardak yoğurt 2 yumurta 1 paket kabartma tozu 350 gr ![]() 1 çorba kaşığı sıvıyağı(üstüne) YAPILIŞI: soğanı küp doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sıvıyağı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar ayırın ve her parçayı elinizle 3-4 mm ![]() ![]() ![]() ortasına harçtan koyup ikiye katlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yumurtanın sarısını ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() 200 derece önceden ısıtılmış fırında 25 dk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|