![]() |
Bıçak Arası Pide |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıçak Arası PideBıçak Arası Pide Tarifi - Bıçak Arası PideNasıl Yapılır - Bıçak Arası Pide Malzemeleri Bıçak Arası Pide Malzemeler 1 kişilik Gerekli malzeme: 2 soğan 2 domates, 2 sivribiber Yarım demet maydanoz 250 gr bıçakarası et Yarım ekmek hamuru Tuz, karabiber Hazırlanışı Soğan, domates ve biberleri küçük küçük doğrayın ![]() ![]() Doğranmış malzemeleri et ile karıştırıp tuz ve karabiber ekleyin ![]() Ekmek hamurunu pide şeklinde açın ![]() ![]() 180 derece fırında 20 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|