![]() |
SEBZELI - ETLI MUSKA BÖREĞI |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() SEBZELI - ETLI MUSKA BÖREĞI[schild]MALZEMELER[/schild] [schild]Sebzeli iç için :[/schild] 1 çorbakaşığıl tereyağ (veya margarin) 1 ![]() yarım soğan tuz, karabiber [schild]Etli iç için :[/schild] 1 çorbakaşığıl tereyağ (veya margarin) 75 gram kıyılmış koyun eti 1/4 çaykaşığı zerdeçal yarım domates yarım soğan 4 Kişilik [schild]HAZIRLANIŞI[/schild] Sebzeli içi hazırlamak içinn yağı eritin ve soğanları on dakika kadar çevirin ![]() ![]() ![]() Etli içi hazırlamak için yağı eritin ve soğanları beş dakika kadar çevirin ![]() ve domatesi ilave edip 3 dakika kadar daha pişirin ![]() ![]() Fırını 200 derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eritilmiş yağı yufkların üzerine sürüp yağlı kağıda yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|