Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
altin, top

altin top

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

altin top



Malzemeler

250 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
4 patates
100 gr kaşarpeyniri (rendelenmiş)
Tuz
Galeta unu


Bir kaba yoğurt, yumuşamış margarin, sıvıyağ ve az tuz koyup karıştırın Daha sonra kabartma tozu ve iki kere elediğiniz unu ekleyip yoğurun İyice yoğurduğunuz hamur kulak memesi kıvamına gelmelidir Diğer yanda önceden haşladığınız patatesleri püre haline getirin ve içine kaşarpeyniri rendesini ekleyin Püreden ceviz büyüklüğünde toplar yapın Hamurdan ise yine cevizden az büyük parçalar koparın ve elinizde yuvarlayarak düzleyin İçine püreden koyarak yuvarlayarak kapatın Galeta ununa buladığınız topları yağlı kagıtla kapladığınız fırın tepsisine dizin Üzerleri iyice kızarınca fırından çıkartıp sıcak sıcak servis edebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.