Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, çıtırdayan, pastırmalı

Pastırmalı Çıtırdayan Börek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Çıtırdayan Börek



Malzemeler :
1 yufka
7 adet milföy hamuru
1 şişe soda
1 çay bmısırözü yağı
1 yumurta
kaşar peyniri
pastırma
Hazırlanışı : Fırın kabının altını yağlayın Daha sonra fırın kabının altını milföy ile kaplayın Yufkayı 2 ye ayırarak milföylerin üzerine yayın Üzerine pastırma ve kaşar peynirini serperek kalan yufkayı üzerine kapatın Kalan milföyleri de üzerine kapatın
Sosu için ise karıştırma kabına yumurtayı, sodayı ve sıvıyağı alarak çırpın Böreği kestikten sonra sosu üzerine döküp 180 derecelik fırında çıtır çıtır olana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.