ETLI - BIBERLI PAY |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ETLI - BIBERLI PAY[schild]MALZEMELER[/schild] 5 adet yufka 675 gr kuşbaşı 2 çorbakaşığı un 2 adet sivribiber 200 gr dolma fıstığı 2 çorbakaşığı soya sosu 1 çorbakaşığı zeytinyağı 2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ 1 5 çorbakaşığı tereyağ veya margarinkarabiber 4 Kişilik [schild]HAZIRLANIŞI[/schild] Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın Unla karabiberi karıştırıp, içine et parçalarını katın ve iyice yoğurun![]() Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin Doğranmış biberleri, dolma fıstığını ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha ağzını kapatarak pişirin Soğumaya bırakın![]() Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun Eritilmiş yağı üzerine döktükten sonra 20-25 dakika pişirin Arzuya göre üzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz
|
|
|
|