![]() |
Ayvalı Strudel (12 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Strudel (12 Kişilik)MALZEMELER 1 Su Bardağı Ayva Marmelatı 1 Yemek Kaşığı İzmir Üzümü 1 Yemek Kaşığı Ceviz 1 Yumurta Sarısı 1 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri (üzeri için) MiIföy Hamuru Malzemesi: 1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı 1 Yumurta 1/2 Limon Suyu 1 Su Bardağı Ilık Su 10 Çay Bardağı Un 250 gr Margarin Tuz HAZIRLANIŞI Milföy hamurunu hazırlamak için; margarin dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırıp yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kapta ayva marmelatı, ceviz ve üzümü karıştırıp iç malzemesini hazırlayın ![]() Milföy hamurunun yarısını merdaneyle açın ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Kalan milföy hamurunu buzdolabında 3-4 gün saklayabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|