![]() |
İncir Reçelli Çörek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İncir Reçelli ÇörekMalzemeler : 5 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Şeker 100 gr ![]() 1 Su Bardağı Süt 2 Adet Yumurta 30 gr ![]() 1 Tutam Tuz 1 Adet Limon Kabuğu Rendesi 20 Adet İncir Reçeli Tanesi Üzerine : Margarin ve Pudra Şekeri Hazırlanışı: Mayayı sıcak süt ile eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru yoğurduktan sonra üzerine bir kapak kapatıp mayalanmasını bekleyin ![]() 2 kat kabaran hamurdan parçalar koparın ![]() ![]() Hamuru açık yeri kalmayacak şekilde kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|