![]() |
Tavuklu Yufka Paça |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Yufka PaçaMalzemeler 2 adet hazır yufka 1 tavuk tercihan 1300 gr civarında Sarmısaklı Beşamel Sosu 60 gr margarin 450 gr süt (beşamel için) 4 çorba kaşığı un 3 diş dövülmüş sarmısak 1 kahve kaşığı öğütülmüş muskat Tuz, karabiber 450 gr tavuk suyu (yufka yumuşatmak için) Yapılışı Tavuk iyice yıkandıktan sonra içine gereken baharat ve sebzeleri koyarak haşlayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tekrar fırına koyarak yufka Paçasının yüzeyi kızarana kadar fırınlayınız ![]() ![]() Pasta gibi üçgen parçalara keserek sıcak servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|