![]() |
ENGİNARLI SÜRPRİZ PİZZA |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ENGİNARLI SÜRPRİZ PİZZAMalzemeler : 1 dilim bayat ekmek içi 1 adet küçük soğan 1 adet yumurtanın akı 300 gr ![]() 1/2 demet maydanoz 100 gr ![]() 1 adet orta boy domates 1 adet konserve enginar göbeği Yeteri kadar tuz ![]() Yeteri kadar margarin Hazırlanışı : Ekmek içi, soğan, yumurta akı, kıyma, maydanoz ve baharatı; mutfak robotunda hem kıyıp hem karıştırın ![]() Yağlanmış fırın tepsisi üzerinde bu köfte hamuruna iki küçük tart kabı biçimi verin ![]() ![]() Fındık büyüklüğünde Luna Margarin serpiştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|