![]() |
Nohutlu mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nohutlu mantı![]() Malzemeler: 500 gram un 250 gram kıyma 400 gram haşlanmış nohut 1 adet soğan 1/2 demet maydanoz 650 gram yoğurt 3 diş sarmısak 150 gram tereyağı tuz karabiber pul biber Hazırlanışı: Unu, 300 ml ![]() yoğurun ![]() ![]() Soğanı ve maydanozu doğrayın ![]() ![]() Hamuru bezelere ayırın ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız içten azar azar koyup bohça şeklinde kapatın ve fırın tepsisine dizin ![]() ![]() Bir tencereye su koyun ![]() ![]() ![]() Sarmısakları ezin, çırptığınız yoğurda ilave edin ![]() Yağı pul biber ilavesiyle eritin ![]() |
![]() |
![]() |
|