Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
italyan, pidesi, salçalı

Salçalı İtalyan Pidesi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salçalı İtalyan Pidesi



MALZEMELER


1 yemek kaşığı toz maya

4,5 su bardağı un

1 çay bardağı süt

1 yemek kaşığı domates püresi

2 yemek kaşığı sıvıyağı

1 tutam tuz


İçi için:

2 adet haşlanmış tavuk göğüs eti

2 adet haşlanmış patates

2 adet haşlanmış kabak

1 yemek kaşığı fesleğen

Karabiber

Tuz


HAZIRLANIŞI


Patates, kabak ve haşlanmış göğüs etini küp şeklinde doğrayın Karabiber, kıyılmış fesleğen ve tuz ekleyip, bekletin

Yoğurma kabına 1 bardak ılık su ve toz mayayı katıp, maya eriyene kadar karıştırın Süt, sıvıyağı, tuz, domates püresi ve yavaş yavaş un ilave edip yumuşak bir hamur tutun Hamuru kabarması için 20 dakika bekletin


Hamurdan 3 adet eşit beze yapın Her bir bezeyi yufkadan kalın açıp hazırladığınız içten 1 yemek kaşığı kadar koyun Yufkayı iri puf böreği şeklinde kesin Kızgın yağda börekleri kızartın Sıcak servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.