![]() |
Apfel Strudel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Apfel StrudelMALZEMELER Un 200 gr ![]() Sıvı yağ 20 gr ![]() Tuz 1/2 çay kaşığı Su 3/5 su bardağı Tereyağı230 gr ![]() Bayat ekmek kabuğu kurusu 100 gr ![]() Toz şeker 110 gr ![]() Vanilya 1/2 çay kaşığı Elma (sulu) 1 kg ![]() Kuru üzüm 60 gr ![]() Tarçın 3 gr ![]() Limon kabuğu rendesi 30 gr ![]() YAPILIŞI Hamurun hazırlanması: Blenderde 200 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki elinizin dış kısmı ile daha da incelterek şeffaf hale gelinceye kadar açmaya devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geri kalan hamura erimiş tereyağ sürün ve elma kaplı olanın üstüne kumaşı kaldırarak üstüne kaplayıp öte taraftan hamuru bitiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|