Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çanağında, mandalinalı, milföy, tart

Milföy Çanağında Mandalinalı Tart

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağında Mandalinalı Tart



milföy tatlısı - milföy tartı - mandalinalı tart nasıl yapılırMalzemeler:


22,5 cm'lik 1 hamur kasesi (milföy)


Harcı:

125 gr portakal marmelatı (2 çorba kaşığı su ile hafifçe sulandırılmış)


3 su bardağı krem patisiyer (soğutulmuş)


250 gr mandalina (kabukları soyulup beyaz kısımları temizlenerek dilimlenmiş)


Tarifi:


Bir hamur fırçasıyla, hamur kasesinin dibine ve yanlarına hafifçe sulandırılmış marmelatı bolca sürünüz


Hamur kasesinin İçine krem patisiyeri doldurup, üstünü geniş bir bıçakla düzeltiniz


Üstüne mandalina dilimlerini süslü biçimde dizip, buzdolabında yarım saat soğutunuz


Tartı buzdolabından çıkarıp servis ediniz



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.