![]() |
Dürme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DürmeMALZEMESİ Krep Hamuru İçin; 2 adet yumurta 150 gr ![]() 1 su bardağı süt İç Harcı İçin; 200 gr ![]() 2 yemek kaşığı margarin 2 yemek kaşığı salça 3 adet domates 2 adet kuru soğan Yarım demet maydanoz 1 su bardağı su Kreplerin Üzeri İçin; 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Yapılışı: Derin bir kaseye unu koyup, 2 yumurtayı içine kırıp, karıştırıyoruz ve sütü yavaş yavaş yediriyoruz ![]() ![]() Diğer tarafta bir sahanda veya tencerede yağı eritip, ince ince doğranmış soğanı iyice sarartıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tarafta dinlenen krep hamurundan bir kahve fincanı dolusu alıp, teflon bir tavada önlü arkalı pişiriyoruz ![]() ![]() Daha sonra bu kreplerin içine yaptığımız iç harcından koyarak, rulo halinde sarıp, dürüm yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|