![]() |
tavuklu pay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() tavuklu pay![]() Malzemeler HAMUR - 250gr ![]() - 1 yumurta - 1 bardak süt - aldıgı kadar un (500-600gr ![]() - 1 paket kabartma tozu İÇ - 4 tavuk budu - 1,5 bardak pirinç - 1 domates - 1 biber - 1 baş kuru soğan - maydanoz - tuz, karabiber ve pul biber - 1 yumurtanın sarısı Yapılışı: 1- Tavuk butlarını haşlayıp, etlerini didikleyin ![]() ![]() 2- Soğanı yemeklik doğrayın ve azıcık yağ ile kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Pirinçler demlenirken yağı eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Diğer hamur parçasını açarak 1′er santimlik şeritler kesin ve diğer kafes şeklinde yerleştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|