Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balkabaklı, kremalı, volovan

Kremalı Balkabaklı Volovan

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Balkabaklı Volovan



Balkabağı Böreği - Milföylü Balkabağı
Malzeme:


8 adet milföy hamuru

200 gr balkabağı

150 gr kıyma

1 tatlı kaşığı çeşni

1 adet yumurta

100 ml krema

Tuz



Tarifi:


Balkabaklarını küp şeklinde doğrayıp bir tencereye aktarın Üzerini geçecek kadar su ilave edin Yumuşayana kadar haşlayıp süzün Kremayı geniş bir tavada ısıtıp haşlanıp süzülmüş balkabaklarını ekleyin


5 dakika kadar soteleyin Tuz ve çeşniyi ekleyip ocaktan alın Ilınmaya bırakın Hazır milföy hamurlarını tezgahın üzerine yayın


Yuvarlak bir kalıp yardımıyla kesip üzerlerine çırpılmış yumurta sürün Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 15 dakika kadar pişirin Pişen volovanların ortalarını açıp balkabaklı karışımı yerleştirin Servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.