![]() |
Ünlülerin Msn Adresleri |
![]() |
![]() |
#1 |
tugce
|
![]() Ünlülerin Msn Adresleriburak kut: bebegim87 @hotmail ![]() seda sayan: kelimbenim @hotmail ![]() yunus günce: tinercigunce@ hotmail ![]() okan bayülgen: bucurum_ama_hatun_bende@hotmai l ![]() İbrahim tatlıses: oxfordlu1922 @hotmail ![]() banu alkan: bebegim@ hotmail ![]() tarkan: felsefem @hotmail ![]() cem yılmaz: ufo_goren_masum_koylu@hotmail ![]() fatih terim: sacimi_yolmaktan_sac_kalmadi@h otmail ![]() serdar ortaç: abazayim@ karıkız ![]() bill gates: istedigim_adresi_alirim_ulan@b illgates ![]() beyonce: the_best_ass@ hotmail ![]() nıhat dogan: bitanesinden@bitanesine ![]() recep yattip erdoğan: ananida_al_git_buradan@iktidar iz ![]() abdullah gul: tayyip_apo_4ever_best_friend@i ktidariz ![]() kaan tangoze: coksagolun@ eyvallahmail ![]() erkin koray: ilksacimibenuzattim@electronik gitarmail ![]() ilhan mansız: i mansiz@hotmail ![]() bülent ersoy: kestirdim@askerden önce ![]() bülent ecovit: sayın_sevgili@vatandaslarim ![]() necmettin yerbakan: rantiyeciye _ölüm@kamuflaj ![]() deniz akkaya: estetik_olmayan_yeri m_kaldımı_yaw@hot ![]() beyaz: üstsüz_alttsız_görmed iğim @kalmadı ![]() napolyon: paraparapara@imf ![]() ercan taner:hagii_hagi_hagi_hagiiiii_hagii@rapidwien ![]() cem yılmaz: ufo_goren_masum_koylu@hotmail ![]() Kuşum Aydın: Napıceksın@kusum ![]() ismail yk: sapursupur@bombabomba ![]() Hasan Kabze: bana penaltı@ gibi geldiabi ![]() Alaattin Çakıcı : bizdeyanlisolmaz@aslanim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
90burcu
|
![]() http://www ![]() ![]() ![]() Konu Başlıklarına Lütfen Dikkat Edelim ![]() ![]() ![]() Konu Komedi Bölümüne Taşınmıştır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|