![]() |
Meyveli Ve Ballı Kaygana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Ve Ballı KayganaMeyveli Ve Ballı Kaygana Tarifi - Ballı Kaygana Yapılışı - Ballı Kaygana Nasıl Yapılır - Meyveli Ve Ballı Kaygana Malzemeleri 260 gram (2 su bardağı) un 60 gram (4 çorba kaşığı) tozşeker 3 dl ![]() 3 yumurta 1/2 paket tatlı mayası Tereyağı ya da margarin Bir su bardağı ahududu, böğürtlen, çilek ve benzeri meyveler 1 adet doğranmış şeftali 2 çorba kaşığı bal 1 çorba kaşığı limon suyu Tuz 1 Şeftali dahil tüm meyveleri bal ve limonla karıştırın ![]() ![]() ![]() 2 Bir kerede sütü ekleyin ve topaklanmasını önlemek için sürekli karıştırın ![]() ![]() 3 Bir demir tavayı ısıtıp çatala geçirdiğiniz tereyağı ya da margarinle yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|