![]() |
Ortaokulludan Aşk Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Ortaokulludan Aşk MektubuSevgili Sevgilim ;
nerden Baslıyacaqımı Bilmiyorum daha dogru baslamaya sunacak kanıtım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedendir bilmiyorum beni ne cekti bilmiyorum Gözlerin yüzün gülüsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama Sunu sölim cok ama cok Hoşafıma gidiyosun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kafayı yedi diyosun biliyorum ama yemedim matematik dersinden beri benden cok soquksun ama gercekden ben o Yavrumu mehmete sölemistim ![]() ![]() ![]() Seni köpek gibi seviyorum eger bu yazdıqımı okuduysan gayet ciddi olduqumu anlamıssındır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benimle cık ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benle cıkkk ben seni cok ama cok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden Cok ama Cok hoşlaşıyorum Cevabını bekliyorum Güzel kız Ama ne olur cevabın Olumlu Olsun Cool'un kölen olimmm alıntı |
![]() |
![]() |
|