Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, hellimli

Hellimli Börek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hellimli Börek



MALZEMELER:

1 ORTA BOY KABAK
1 ORTA BOY HAVUÇ
1 PAKET HELLİM
1 PAKET HAZIR YUFKA
1 ÇAY BARDAGI ZEYTİN YAGI
1 YUMURTA


YAPILIŞI:

KABAK,HAVUÇ VE HELLİMİ AYRI KAPLARDA RENDELİYORUZBİR TAVADA HAVUÇ VE KABAGI ZEYTİNYAGI İLE PİŞİRİYORUZBİR KABA ALIYORUZ RENDELENMİŞ HELLİMİ ÜZERİNE DÖKÜYORUZYUFKALARIMIZI DÖRDE BÖLÜYORUZ İSTEDİGİMİZ BÜYÜKLÜKTE KESİYORUZ ZEYTİNYAGI İLE ISLATIYORUZHAZIRLADIGIMIZ KARIŞIMI YUFKALARIN İÇİNE KOYARAK SARIYORUZ ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİYORUZBÖREGİMİZ SERVİSE HAZIR

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.