![]() |
Kız Arkadaşı Olmayanların Cevapları |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Kız Arkadaşı Olmayanların Cevaplarıkiz arkadasin yok mu? -cumaya gitti, gelecek ![]() -kiz arkadasin yok mu? -yok mu" derken bir alay mi sezdim yoksa bana mi oyle geldi? -yok canim ne munasebet! -yikil karsimdan! -emredersin abi! -kız arkadaşın yok mu? -olsa dükkan senin ![]() - kız arkadaşın yok mu - ne para, ne araba, ne de manita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - kız arkadasın yok mu? - dur bakalım bi dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -kız arkadaşın yok mu? -yok ![]() ![]() -olm olmaz tabi bak bunca kitap var burda ama sen adam olmamışsın ![]() ![]() -bana boyle seylerle gelmeyin - kiz arkadasin yok mu? - erkek adamin erkek arkadasi olur -kiz arkadasin yok mu? -yok yaf ne isim olur?!?! -nie öyle diyorsun abi,ask guzel seydir ![]() -yok olm,bana ters öle seyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - kız arkadaşın var mı senin? - olamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() - kiz arkadasin yok mu? - hayirdir aslican bana mi yaziyosun? - yok cnm sadece sordum ![]() ![]() - yeme beni ![]() ![]() ![]() ![]() - ay bi an cok korkuttun mithatcan ![]() ![]() ![]() ![]() -kiz arkadasin yok mu? -peki ya senin! -abi sana sordum ben ! -tamam bende sana sordum! -ama once ben sordum! -olsun bende sordum! -tamam tamam sustum! - kız arkadaşın var mı ? -var ama vermem ![]() ![]() -kız arkada$ın yok mu? -yok -nasıl yani senin gibi birinin ![]() ![]() ![]() -bana asılıyor musun? -yok canım nerden çıkardın -erkek arkadasın var mı? -yok -kız arkadaşın yok mu? -sevgilim yok ama umudum var ![]() -ya senin kiz arkadaslarin yok mu tanistirsana -yok kardesim ![]() ![]() -nie yok lan? -yok ulan yok iste (ekonomist) -kız arkadaşın yok mu? -farzedelim ki var ![]() ![]() ![]() (kankigiller) -kız arkadaşın yok mu senin? -vaaar, deeerrmiişiim ![]() ![]() -ben de yeeerrrmiişiiimm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|