![]() |
Kavurmalı Kabarık Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavurmalı Kabarık BörekKavurmalı Kabarık Börek Tarifi - Kavurmalı Kabarık Börek Yapılışı - Kavurmalı Kabarık Börek Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kavurmalı Kabarık Börek Malzeme Listesi: 4,5 Su B ![]() 2 Yumurta 2 Çorba K ![]() 100 Gr ![]() Yarım Çay B ![]() 1 Çay B ![]() 1 Pk ![]() 1 Tatlı K ![]() İç Harcı İçin: 4 Soğan 200 Gr ![]() 1 Tutam Maydanoz Tuz Karabiber Sıvıyağ Üzeri İçin: 1 Yumurta Sarısı Hazırlanışı: Unu karıştırma kabına alıyoruz ![]() ![]() ![]() Yumurtanın birinin sarısını üzeri için ayırıyoruz kalanını hamura kırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Tavaya sıvıyağ koyuyoruz ve soğanları kavuruyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurumuzu ikiye bölüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer hamuru da tepsi boyunda açarak üzerini kapatıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişiriyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|