Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
böreği, kaymaklı, tost

Kaymaklı Tost Böreği

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Tost Böreği



Kaymaklı Tost Böreği tarifi - -Kaymaklı Tost Böreği yapilisi

Malzemeler :

8 yaprak milföy

1 kutu ton balığı

tane mısır

dereotu

taze soğan

kırmızı biber

tuz, karabiber

limon

zeytinyağı



Hazırlanışı :

8 yaprak milföyü küçük yuvarlak kalıplar kullanarak kesinYuvarlak milföyleri üst üste getirip fırın tepsisine dizin

Yuvarlakların dışında kalan milföyleri elinizle rulo yapıp fırın tepsisine dizinMilföylerin üzerine yumurta sarısı sürüp

önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin


Karıştırma kabına 1 kutu ton balığı alınÜzerine tane mısır,ince kesilmiş olan dereotu ve taze soğanı ilave edinÜzerine küp kesilmiş kırmızı biberi ilave edinZeytiyağı,tuz,karabiber ve limon suyu ilave edinFırında çıkarttığınız yuvarlak milföylerin içine ton balıklı harçtan ilave ederek servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.