![]() |
Börek Abdullah Usulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Börek Abdullah UsulüBörek Abdullah Usulü Tarifi - Börek Abdullah Usulü Nasıl Yapılır - Börek Abdullah Usulü Malzemeleri MALZEMELER Krep Yapımı için ; 750 gr süt 250 gr un 50 gr sıvı yağ 4 bütün yumurta 1 tatlı kaşığı tuz İç Harcı ; 25 gr sıvı yağ 250 gr dilimden sonra iri kıyılmış pastırma 2 sap ince doğranmış taze soğan 1 demet kıyılmış maydanoz 1/2 İnce kıyılmış göbek salata 2 adet soyulmuş çekirdekleri alınmış domates 3 adet ince doğranmış sivri biber Kızartmak için ; Sıvı yağ Yumurta, un, galeta unu Büyükçe bir kaba sütü döktükten sonra üzerine azar azar ve devamlı tel ile çırparak unu koyunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|