1Isıtılmış unun ortasında havuz açın Mayayı ve şekeri ılık suyun yarısı ile eritin ve havuzun içine dökün Üzerine biraz un serpin Kabın üstünü kapatın ve 20 dakika kabarmaya bırakın
2Kalan suya, tuz ve zeytinyağı ilave edin Hamur top halini alıncaya kadar yoğurun Fazla yumuşak olduğu takdirde hamura biraz un katın ve tekrar yoğurun
3Hamuru örtün, 20 dakika kabarmaya bırakın, hacmi 2 misline çıkınca hamur hazır demektir
4Hamuru unlu zemin üstünde tekrar yoğurun ve porsyonlara bölün Porsyonların da üstlerini örtün Hamur parçalarını 30-60 dakika süre ile buzdolabına kaldırın Bu süre bittikten sonra porsyonları açabilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.