Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
noktalari, püf, sosun

SOSUN PÜF NOKTALARI

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

SOSUN PÜF NOKTALARI



Sos çıvık olursa, bir fincan yağla bir fincan unu karıştırıp sosunuza katarak koyulaşmasını sağlayın

Eğer fazla ise, bir az et suyu ile tekrar pişirin

Rengini koyulaştırmak istiyorsanız şekeri yağsız olarak ateşte biraz yakıp sosa ekleyin

Rengi koyu ise biraz süt ve krema koyun

Fazla yağlıysa bir süre buzdolabında tutup donan yağın bir bölümünü alın

Tuzu fazla ise, ya krema katarak biraz karıştırın veya bir dilim ekmekle bir daha pişirip sonradan ekmeği içinden çıkarın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.