![]() |
Derin Dondurucuda Saklanan Besinler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derin Dondurucuda Saklanan Besinlerdondurucuda ekmek saklamak - dolmalık biberlerin dondurucuda saklanması - dondurucuda sarımsak nasıl saklanır Derin dondurucuda saklanan besinler hakkinda bir hatirlatma yapmak istedim ![]() ![]() Bir de sarmisaklari rondodan gecirip bir saklama kabinda 2 saat kadar derin dondurucuda bekletiyorum daha sonra bu kabdan cikarip dograma tahtasi uzerinde minik kupler halinde mesela 1 dis sarmisak buyuklugunde dogruyorum ve tekrar ayni saklama kabi icinde yada daha buyuk bir kab icinde tekrar derin dondurucuda muhafaza ediyorum ![]() Boylelikle hem kullanima hazir oluyor hem de cok fazla sarmisak kullanmayanlar icin iyi bir saklama methodu yoksa uzun sure bekleyen sarmisaklar kuruyor icleri bosaliyor ya da eskiyen sarmisaklar kolay ezilmiyor ![]() Dolmalik biberleri ayiklayip dolmaya hazir sekle getirdikten sonra bir poset icinde derin dondurucuda muhafaza ediyorum ![]() ![]() Hamur islerinde yaptigim hamur islerini saklamak da kolay oluyor ![]() ![]() ![]() Ekmek konusunda ekmekleri butun olarak saklayabilecegim gibi onlari rondodan gecirip nerede ise un haline getirip de saklayabiliyorum ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|