Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, pişirilir

Biftek Nasıl Pişirilir

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biftek Nasıl Pişirilir



Fileto Nasıl Pişirilir - Biftek Pişirmenin Püf Noktaları - Biftek Pişirme Usulü - Bifteğin Yumuşak Olmasını Nasıl Sağlarız - Izgarada Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Kızartması - Kızartma Biftek - Izgarada Fileto
Siniri alınmış yarım parmak uzunluğunda parçalara kestirilir, bir parmak kalınlığında döğülür


Tuz ve yağda iki gün beklettiktin sonra ızgarada pişirilir


Ateşte fazla bırakıp suyunu kaçırmamalıdır


Arzu edildiği takdirde bir kap içinde tuzsuz tereyağla fazla ateşte tutmadan pişirilir


Biftek filetonun aynıdır, filetoya göre daha sertçedir



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.