![]() |
Sütlü Tatlı Yapmanın Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Tatlı Yapmanın Püf Noktalarısütlü tatlı - sütlü tatlı yaparken nelere dikkat edilmelidir - tatlı yapmanın püf noktaları Sütlü tatlı yapmanın püf noktaları Sütlü tatlıları yaparken bazı ayrıntılar çok önemlidir ![]() • Sufle pişirilirken fırın kapağı açılırsa sufle söner ![]() ![]() • Sütlaç ve krem karamel gibi tatlılar, mutlaka su dolu fırın tepsisinde pişirilmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() • Pişirme esnasında, ısıya dayanıklı pişirme kapları kullanın ![]() ![]() • Pişme ısısı ve süresi çok iyi ayarlanmalıdır ![]() ![]() ![]() • Pişirme işlemine başlamadan önce fırını ısıtın ![]() Bu püf noktaları sayesinde daha lezzetli tatlılar yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|