![]() |
Yemek ve mutfak püf noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek ve mutfak püf noktalarıyemek püf noktaları - mutfak püf noktaları - bezelyenin sertleşmemesi - elmaların büzüşmemesi - salçanın küflenmemesi Salçanın kutusunu açtıktan sonra hemen küflenmemesi için üzerine sıvı yağ dökebilirsiniz ![]() Maydanozların saplarını koparıp, yapraklarını yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elmalarınızı gliserinle silerseniz, onları bütün bir kış üzerlerinde en küçük bir kırışık dahi oluşmadan saklayabilirsiniz ![]() Limonları bir kaba doldur… Limonları bir kaba doldurup, tamamen örtülünceye kadar üzerine tuz dökün ![]() ![]() ![]() Tuzsuz tereyağı az az alınıp kullanılmalıdır ![]() ![]() Baharatların bulunduğu ye… Baharatların bulunduğu yerler, fena kokulu olmamalı, yaş olmayan, havadar, serin ve doğrudan güneş ışığı almayan yerlerde tutulmalı ve yağmur altında bırakılmamalıdır ![]() Bezelyeleri ayıkladıktan sonra imkanınız varsa hemen pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|