Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
testi, zina, öğrencilere

Öğrencilere 'Zina Testi'...

Eski 06-04-2007   #1
yosun_26

Öğrencilere 'Zina Testi'...

Amasya Kız Meslek Lisesi'nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ahmet Aydın'ın yaptığı 25 soruluk test, soruşturma konusu oldu
"Hangisi zinanın zararlarından değildir?", "Para ve mal karşılığı oynanan talih oyunlarına ne denir?", "Evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişkiye ne denir?" gibi soruların bulunduğu teste, bazı öğrenciler ve velileri tepki gösterdi
Sınava giren 40 öğrenci şikâyetlerini velilerine aktarınca, olay basına intikal etti Aydın, sınavdaki cinsel yaşam ve zinayla ilgili sorularla ilgili bir açıklama yapmadı Okul Müdürü Fatma Dikdere, öğrencilerin şikâyetleri kendisine ilettiğini belirterek, "Konuyu öğretmenle görüştüm Bana hata olduğunu söyledi Durumu o kadar büyütmenin gereği yok" dedi
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Keskiner, "Şikâyetler bana da iletildi Olayı soruşturacağım Şu anda bir şey söylemem doğru olmaz" diye konuştu
Bu tür soru ve yanıtların müfredatta olmadığını belirten öğrenciler, "Bunu öğretmenimize söylediğimizde, 'Bunları her Müslümanın bilmesi gerekir Müfredat her şeyi yazmaz' cevabını aldık" ifadesini kullandı

Sorulardan bazıları

Evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişkiye ne denir?
a) Zina, b) Flört, c) Aşk,
d) Çağdaşlık

Hangisi zinanın zararlarından değildir?
a) Nesep (soy) bozulur,
b) Nüfusun artmasına neden olur, c) İffet ve namus gibi duygular yok olur, d) Toplumda düşmanlıklar ortaya çıkar

Ruh sağlığı açısından hangisi zinanın zararlarından değildir?
a) Zina edenin kalbi kararır,
b) Allah korkusu zayıflar,
c) Evlenen kişi kiminle evlendiğini bilemez hale gelir, d) Haya duygusu körelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com