Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
noktaları, pişirmenin, püf, sarma

Sarma Pişirmenin Püf Noktaları

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarma Pişirmenin Püf Noktaları



sarmanın dağılmadan pişirilmesi - sarma nasıl pişirilir - yaprak sarması pişirmenin püf noktalarıSarmaları dolmaları pişirirken iç malzemesinin dışına çıkmadan yarılmadan pişmesini sağlamak için ne yapmalı?


Tencereye dizdiğiniz sarmaların üstüne küçük bir porselen tabak yerleştirin


İlk ocağa koyduğunuzda ağzı açık iken tabağı koyun ve üstüne de ağır birşey koyun bastırsın


Kaynamaya başladığında da altını kısıp ağır şeyi alıp ağzını kapatın


Tabak dursunpiştikten sonra tabağı çıkarın ve sarmalarınız dolmalarınız kalıp gibi çıksın


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.