![]() |
Makarna haşlarken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makarna haşlarkenMakarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için, haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız ![]() Maydanozları saklarken Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsiniz ![]() hem her zaman kullanıma hazır olur, hem de uzun süre yeşil halini korur ![]() Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz ![]() Nanenin kokusunu artırmak için Üzerine biraz şeker serpin, böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz ![]() Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce, süt dolu bir kabın içine koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|