Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlarken, makarna

Makarna haşlarken

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna haşlarken






Makarnanızın çok daha lezzetli ve hafif olması için, haşlarken tencerenizin içine biraz süt katın; farkı hemen anlayacaksınız

Maydanozları saklarken

Maydanozlarınızı kuru olarak kıyıp uzun süre muhafaza edebilirsinizBöylece

hem her zaman kullanıma hazır olur, hem de uzun süre yeşil halini korur

Kıyılmış maydanozu yemeklerin içinde kullanabileceğiniz gibi yemeklerin

üzerinde süsleme amaçlı da kullanabilirsiniz

Nanenin kokusunu artırmak için

Üzerine biraz şeker serpin, böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz

Patates kızartırken fazla yağ emmemesi için

Patates dilimlerini kızgın tavaya atmadan önce, süt dolu bir kabın içine koyun Böylece fazla yağ emmez, hem de daha lezzetli olur




Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.