Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bakla, haşlaması, taze

Taze Bakla Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Bakla Haşlaması



Taze Bakla Haşlaması Tarifi - Bakla Haşlaması Yapılışı - Bakla Haşlaması Nasıl Yapılır - Bakla Haşlaması Malzemeleri

150 gr bakla

1/2 soğan

1/2 kaşık tereyağı

1/2 limon 4 bardak su


Bakla temizlendikten ve yıkandıktan sonra bir tencerede, bol suda 10 dakika haşlanır Tencereden alınan bakla, suyu süzüldükten sonra, bir başka tencereye konur Yarım kaşık tereyağı, ince kıyılmış yarım soğan ve malzemeyi örtecek kadar suda pişirilir Suya yarım limon sıkılır Bakla tenceredeki suyu tamamen çektikten sonra tabağa alınır, yenir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.