![]() |
Balık Haşlaması (Diyet) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Haşlaması (Diyet)Balık Haşlaması Tarifi - Balık Haşlaması Nasıl Yapılır - Diyet Balık Malzemeler: 1 adet havuç 1 demet maydanoz 1 adet kereviz 2 çorba kaşığı tereyağı 6 adet küçük soğan 250 gram balık 2 adet büyük patates Tarifi: Bir kap içinde temizlenmiş, kesilmiş sebzeler bolca su ile başlanıp süzülür ![]() Üç su bardağı ile tereyağ, sebzeler pişirilir ![]() Temizlenmiş balık harç içine konur ![]() Beş dakika kaynadıktan sonra, ateşten alınır ![]() ![]() Tuz, limon tavsiye edilirse konur ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|