![]() |
Tereyağlı Havuç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tereyağlı HavuçTereyağlı Havuç Tarifi - Tereyağlı Havuç Yapılışı - Tereyağlı Havuç Nasıl Yapılır - Tereyağlı Havuç Malzemeleri 2 tane havuç 1/2 soğan 1/2 kaşık tereyağı 2 bardak su Havuçların yeşil renkli baş kısımları bıçakla kesilerek atılır ![]() ![]() ![]() Bundan sonra havuçlar, uzunlamasına, ortalarından kesilmek suretiyle dörde bölünür ![]() ![]() Bundan sonra da havuçlar küçük küçük parçalar halinde doğranır ![]() Su dolu bir tencereye konan havuçlar 10 dakika kaynatılarak haşlanır ![]() ![]() ![]() ![]() Havuçlar tekrar, suları süzülmüş olarak tencereye konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|