![]() |
Ton Balıklı Patlıcan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ton Balıklı PatlıcanTon Balıklı Patlıcan Tarifi - Ton Balıklı Patlıcan Nasıl Yapılır - Ton Balıklı Patlıcan Malzemeleri Ton Balıklı Patlıcan Malzemeler * 1 adet Patlıcan * 2 adet Patates * 1 küçük kutu diyet Ton Balığı * 1 adet Limon * * 2 Kisilik * Mutfak: Türk Hazırlanışı 1 adet patlıcanı, içi pişene kadar fırında pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ton Balıklı Patlıcan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ton Balıklı PatlıcanMakarna Nasıl Pişirilir ![]() Her zaman geniş ve derin bir tencere kullanmakta fayda vardır ![]() Makarna pişirmede en ideal oran 1,5 litre suya 1 paket (500 gram) makarna ve 1 tatlı kaşığı tuzdur ![]() Su kaynadıktan sonra ateşin altını kısarak tuz ekleyin ve iyice karıştırın ![]() ![]() Makarnayı ekledikten sonra ateşi yeniden açın ![]() ![]() Pişirme işlemine tencerenin kapağını kapatmadan devam edin ![]() ![]() Makarna piştikten sonra süzme aşamasında buhardan haşlanmamak ve süzeği göreilmek için tencereye 1 bardak soğuk su döktükten sonra süzeğe boşaltın ![]() Sosunuzun tipine ve sunuş tekniğinize göre sos ile karıştırıp servis edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|