Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akının, fatih, filmi, yaşamın karşı kıyısında

Fatih Akın'ın Son Filmi : "Yaşamın Karşı Kıyısında"

Eski 08-11-2006   #1
elemterefis

Fatih Akın'ın Son Filmi : "Yaşamın Karşı Kıyısında"

Fatih Akın ‘yaşamın karşı kıyısında’

‘Duvara Karşı’ ile adını tüm dünyaya duyuran genç yönetmen Fatih Akın, son filmi ‘Yaşamın Karşı Kıyısında’nın hazırlıklarını tamamlamak üzere İstanbul’a geldi

İSTANBUL - Akın’ın senaryosuna son şeklini verdiği film, politik ve cinsel kimlikleriyle farklı karakterlerin dramatik öykülerini buluşturuyor

İnsan hikayelerinin Almanya, İstanbul ve Karadeniz’den geçeceği ‘Yaşamın Karşı Kıyısında’, siyasi bir içeriğe de sahip

Fatih Akın: İnşallah güzel birşey olur, yani değişik, farklı ‘Duvara Karşı’dan farklı birşey olsun istiyorum tabiki Benim hayata karşı, hayata karşı sorularım var Onları çözmek istiyorum bu filmde

Öykü çok karışık ve gerçekten anlatmaktan zorluk çekiyorum ‘Syriana’yı seyrettiniz mi, George Clooney’nin filmi var, çok güzel, tavsiye ederim herkese ‘Syriana’yı seyredin Hollywood 70’lere geri geliyor Siyasal sanat

Filmin başrol oyuncularından biri de son olarak ‘Eğreti Gelin’ filminde rol alan Nurgül Yeşilçay Yeşilçay’ı ‘Sen Olmasaydın’ adlı oyununun galasında izleme şansı bulan Fatih Akın, genç sanatçının oyunculuğuna hayran

Ben onu çok beğeniyorum Bence uluslararası standartta bir oyuncu

Altı tane karakter var filmde; altı oyuncu Altı başrollü bir film Bir tanesi Tuncel Kurtiz; diğeri büyük Alman oyuncu Hannah Schygulla; sonuçta altısı da kendi kafamdan, kendi ruhumdan, kendi fikrimden çıkan şeyler Nurgül de onlardan bir tanesi

Nurgül Yeşilçay da Akın’ın projesinde yer alacağı için çok heyecanlı

Nurgül Yeşilçay: Her oyuncunun çalışmak isteyeceği bir yönetmen Onun beni seçmiş olması ayrıca onur verici birşey Ondan çok şey öğreneceğim gibi geliyor Bir lezbiyeni oynuyorum Örgüt üyesi bir lezbiyen Maço bir rol Yani lezbiyen gibi lezbiyen Hiç lezbiyen tanımıyorum bu arada Nasıl hazırlanacağımı gerçekten bilemiyorum

‘Yaşamın Karşı Kıyısında’nın çekimlerine Temmuz ayında Almanya’da başlanacak

Kaynak : http://wwwntvmsnbccom/

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-23-2007   #2
rebellious23

emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com