|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akının, fatih, filmi, yaşamın karşı kıyısında |
![]() |
Fatih Akın'ın Son Filmi : "Yaşamın Karşı Kıyısında" |
![]() |
![]() |
#1 |
elemterefis
|
![]() Fatih Akın'ın Son Filmi : "Yaşamın Karşı Kıyısında"Fatih Akın ‘yaşamın karşı kıyısında’ ![]() ‘Duvara Karşı’ ile adını tüm dünyaya duyuran genç yönetmen Fatih Akın, son filmi ‘Yaşamın Karşı Kıyısında’nın hazırlıklarını tamamlamak üzere İstanbul’a geldi ![]() İSTANBUL - Akın’ın senaryosuna son şeklini verdiği film, politik ve cinsel kimlikleriyle farklı karakterlerin dramatik öykülerini buluşturuyor ![]() İnsan hikayelerinin Almanya, İstanbul ve Karadeniz’den geçeceği ‘Yaşamın Karşı Kıyısında’, siyasi bir içeriğe de sahip ![]() ![]() ![]() Fatih Akın: İnşallah güzel birşey olur, yani değişik, farklı ![]() ![]() ![]() ![]() Öykü çok karışık ve gerçekten anlatmaktan zorluk çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmin başrol oyuncularından biri de son olarak ‘Eğreti Gelin’ filminde rol alan Nurgül Yeşilçay ![]() ![]() Ben onu çok beğeniyorum ![]() ![]() Altı tane karakter var filmde; altı oyuncu ![]() ![]() ![]() ![]() Nurgül Yeşilçay da Akın’ın projesinde yer alacağı için çok heyecanlı ![]() ![]() ![]() Nurgül Yeşilçay: Her oyuncunun çalışmak isteyeceği bir yönetmen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Yaşamın Karşı Kıyısında’nın çekimlerine Temmuz ayında Almanya’da başlanacak ![]() ![]() ![]() Kaynak : http://www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|