![]() |
Safran ve Kekikli Balık Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Safran ve Kekikli Balık ÇorbasıMALZEMELER 2 kg beyaz etli balık 1 kuru soğan 1 havuç 2 defne yaprağı 1 demet maydanoz 2 ![]() 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 taze soğan 2 pırasa 5 diş sarmısak 2 domates 1 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı safran 1 çay kaşığı kekik 6 dilim ekmek 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kaşığı rakı 2 portakal kabuğu Tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Balıkları temizleyerek, kıyılmış havuç, maydanoz ve defne yaprağı ile tuzlu suda 30 dakika haşlayın ![]() ![]() ![]() Karışımı kaynamakta olan balığın içine ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|