![]() |
Kafkas Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafkas ÇorbasıHazırlama süresi : 35dk Servis : 8 kişi MALZEMESİ 1 adet havuç 2 dal pırasa 2 adet küçük pancar 1 adet küçük boy kereviz 1 adet kuru soğan 4 yaprak beyaz lahana 2 su bardağı su ya da et suyu 1 kahve fincanı arpa şehriye 1 su bardağı süt 2 tatlı kaşığı tereyağı 2 adet yumurtanın sarısı 1 çay kaşığı tuz, karabiber TARİF Pırasa, lahana, havuç, pancar ve kerevizi ayıklayıp, yıkayın ![]() ![]() Çorba tenceresine küp küp doğranmış kuru soğan ile tereyağını koyun ve karıştırarak soğanı pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|