Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbası, paça

Paça Çorbası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Paça Çorbası



kirmiz et
(dana veya koyun farketmez ama dana eti tercihimdir)
bir miktar su
tuz
2 -3 yemek kasigi yag 2 yemek kasigi un
bir bas sarmisak
2 limon ve varsa etsuyu tablet
(yoksa onmeli degil)
salca,
kirmizi biber
Yapılışı:
ilk önce eti suda kaynatiyoruz iyice yumuşayıncaya kadar,içine bir baş sarmisagi ezerek ekliyoruz ve bir miktar tuz, kaynatmaya devam ediyoruz Bu arada küçük bir tavada yagimizi unumuzu ve limon suyumuzu karistiriyoruz ve bu karisima kaynattigimiz etin suyundan 2-3 kasik kadar ekliyoruz, iyice karistiriyoruz bu karisimi eti kaynattigimiz suya ekliyoruz,yine kucuk bir kapta biraz yag ve az bisey salcayla kirmizi biberi kavuruyoruz ve en son bu karisimida etin kaynadigi tencereye dokuyoruz,soyle bir guzel karıştırıp servise sunuyoruzmmmmmm tadi da ne guzel oluyor gercek pacadan farksiz !!!

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.